Üdvözöljük Weboldalunkon! Rendelés felvétel : Hétfő-Péntek 11-21:30-ig ONLINE vagy a 20/2553922-es telefonszámon! ÓRIÁS PIZZA AKCIÓ ---> SONKÁS KUKORICÁS,MAGYAROS,TEJFÖLÖS ÁLOM 1600 FT.-

Adatvédelmi nyilatkozat

Az alábbiakban részletezett rendelkezések a B-Wlan Kft. (székhely: 8200 Veszprém, Viola utca 2. a továbbiakban: Panda Büfé) által üzemeltetett, www.pandabufe.hu url alatt elérhető weboldal (továbbiakban: Weboldal) igénybevételére vonatkozó felhasználási feltételek (a továbbiakban: Felhasználási Feltételek). A Weboldalon történő regisztrációval egyidejűleg a Felhasználó mindenféle korlátozás és fenntartás nélkül elfogadja, az alábbi Felhasználási Feltételeket.

Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait elsősorban a megrendelések teljesítése érdekében tároljuk. Regisztráció esetén a személyes adatok megadása önkéntes, ám a szolgáltatás igénybevételéhez nélkülözhetetlen. A weboldalon történő regisztrációval a Felhasználó mindenféle korlátozás és fenntartás nélkül elfogadja, az alábbi Adatvédelmi Irányelveket.
A Panda Büfé tiszteletben tartja a weboldalt felkereső személyek, Felhasználók személyes adataihoz fűződő jogát.
A Panda Büfé a Felhasználó által önkéntes adatszolgáltatás keretében rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag az egyes Felhasználók azonosításához, időszakos e-mail értesítések küldéséhez, illetve a szolgáltatás teljesítéséhez, a sikeres teljesítéshez szükséges mértékben használja fel.
A Felhasználó személyes adatainak felhasználásához a személyes adatok önkéntes rendelkezésre bocsátásával – adott célhoz kötötten – egyben kifejezett hozzájárulását adja.
Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a megrendelés teljesítéséhez cégünk alvállalkozót vesz igénybe (pl. kiszállításhoz). Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van weboldalunkkal vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén jelezze nekünk.

A látogatási adatok, melyeket a szerverünk rögzít, egyedül a vásárlási szokások megismerését szolgálják, ezeket az információkat kizárólag statisztikai adatgyűjtés céljából használjuk fel.

A Pandabufe.hu-t a B-Wlan Kft. (székhely: 8200 Veszprém, Viola utca 2.) adószám: 23754906-2-19

Hozzáadva a kosárhoz.