Életem projektje

Az ember néha álmodik. Nagyobbat, kisebbet, de álmodik. Arról, hogy mi lesz öt év múlva, hogy mi lesz tíz év múlva, vagy éppen gyerekként arról, hogy mi lesz belőle, ha nagy lesz. Milyen munkát fog csinálni, milyen felnőtt lesz, milyen karriert fut be. Én gyerekként megálmodtam, hogy szép karriert fogok befutni, na persze nem így, hanem olyan formán, hogy majdan egy nagy cég vezetője szeretnék lenni. Ezt elmondhatom, hogy meg is tudtam valósítani. Immáron közel több, mint hét éve voltam egy nagyvállalat vezérigazgatója. Örömmel tölt el, hogy nem akármilyen utat mondhatok magam mögött. Olyan szervezetet sikerült igazgatnom, ahol a munkavállalók jól érzik magukat, mégis hatékony a munka, a vállalat pedig folyamatosan fejlődik.

Két hónapja pedig kaptam egy megkeresést, hogy egy külföldi nagyvállalat szeretne Magyarországon kialakítani egy leányvállalatot, és szeretnék, ha én segítenék a megtervezésben, megszervezésben és később a vezetésben is. Ez túlmutat a gyerekkori álmomon. Nagyon bonyolult és nehéz feladat egy olyan új vállalatot létrehozni, ami tulajdonképp a semmiből nő ki, jól működik már a kezdetek kezdetén és nem is tart évekig a folyamat. Én mégis vállalkoztam erre. Hogy miért? Mert nagyon szeretem a kihívásokat és már kezdtem belefásulni az előző vezérigazgatói munkába. Elvállaltam tehát. Az egyetlen dolog, amitől tartottam, hogy hogyan fogom tudni hatékonyan és jól megtervezni és megszervezni a munkaerőt. Tudom, hogy nehéz feladat jó embereket találni, még nehezebb feladat a jó pozícióhoz megtalálni a jó szakembert, aki mellesleg jó emberként is van jelen a szervezetben és a céljainak is megfelelő a pozíció és az általa kínált fejlődési lehetőségek.

Ma már teljesen nyugodtan vágok bele reggelente a munkába, mert a https://kogwheel.com/hu/ csapata mindenben segítségemre van. Az assessment center szolgáltatásuk tökéletesen és gyorsan segít a megfelelő helyre megtalálni a megfelelő munkavállalókat. A többi feladat pedig szinte már a kisujjamban van. Csak munka és kitartás kérdése a kiépítés. Így én már biztos vagyok benne, hogy gyorsan és nagyon hatékonyan sikerül majd megoldani életem eddigi legnagyobb és legbonyolultabb projektjét.