Üdvözöljük Weboldalunkon! Rendelés felvétel : Hétfő-Péntek 11-21:30-ig ONLINE vagy a 20/2553922-es telefonszámon! ÓRIÁS PIZZA AKCIÓ ---> SONKÁS KUKORICÁS,MAGYAROS,TEJFÖLÖS ÁLOM 1600 FT.-

Felhasználási feltételek

Az alábbiakban részletezett rendelkezések a B-Wlan Kft. (székhely: 8200 Veszprém, Viola utca 2. a továbbiakban: Panda Büfé) által üzemeltetett, www.pandabufe.hu url alatt elérhető weboldal (továbbiakban: Weboldal) igénybevételére vonatkozó felhasználási feltételek (a továbbiakban: Felhasználási Feltételek). A Weboldalon történő regisztrációval egyidejűleg a Felhasználó mindenféle korlátozás és fenntartás nélkül elfogadja, az alábbi Felhasználási Feltételeket.

Felelőség

1. A Panda Büfé nem vállal semmilyen felelősséget olyan – elsősorban számítástechnikai vírus okozta – károkért, amelyek a Felhasználó számítástechnikai berendezésében vagy egyéb tulajdonában a belépés, a szolgáltatások, a Weboldal használata, illetve elektronikus levelezés során keletkezett. Előbbiek alapján a Felhasználó köteles a Weboldalon található dokumentumok, információk letöltését megelőzően gondoskodni a megfelelő vírusvédelemről.

2. Panda Büfé nem tartozik felelősséggel olyan magatartásért (különösen kárért), amely a Weboldal – szolgáltatás – szakszerűtlen, jogszerűtlen használatából ered.

3. A Felhasználót feltételen és korlátlan felelősség terheli mind a Panda Büfé-vel, mind harmadik személlyel szemben a Felhasználó által szolgáltatott adat, információ valóságtartalmáért, illetve jogszerűségéért. A Felhasználó előbbi rendelkezés megsértéséből eredő károkért korlátlan helytállási kötelezettséggel (felelősséggel) tartozik.

4. Tilos bármilyen olyan rendszer vagy megoldás használata, amely a Weboldal üzemeltetéséhez használt szerverek leállását célozza vagy azt eredményezheti, vagy amely egyébként veszélyezteti vagy veszélyeztetheti a Weboldal működtetését (hacker támadás). Az ilyen magatartás büntető jogi következményekkel jár és polgári jogi kártérítési igényeket keletkeztet beleértve az ügyvédi díjakat is.

5. A Weboldal tartalmazhat olyan internetes weboldalhoz történő, az Panda Büfé-től független kapcsolódásokat (hiperlinkek), amelyek harmadik személyek gondozásában állnak és amelyek tartalmáért az Panda Büfé nem vállal semmilyen felelősséget, így különösen az idegen weboldalakon, illetve weboldalakkal elkövetett jogszabálysértésekért, illetve okozott károkért.

6. A Panda Büfé-től rendelt ételek és italok alapanyagai külső beszerzésből származnak, melyek nyomokban mogyorót, magvakat, csontokat és egyéb csonthéjas származékokat tartalmazhatnak. Bár a Panda Büfé mindent megtesz annak érdekében, hogy a megrendelőhöz minden tekintetben kifogástalan termék kerülhessen, az esetleges károkért felelősséget nem vállal. A vendég ennek tudomásul vételét ugyancsak elismeri a Felhasználási Feltételek elfogadásával.

7. A Weboldal "Italok" oldala lehetővé teszi szeszes italok rendelését. A Felhasználó a Felhasználási Feltételek elfogadásával tudomásul veszi, hogy amennyiben nem töltötte be a 18 éves kort, ezen termékek megrendelése nem áll módjában.

Szerzői jogok


1. A Weboldal tartalma (pld.: védjegy, szöveg, adat, videó, audió, kép, stb.), a Weboldal külső megjelenése, illetve a Weboldal működéséhez alkalmazott szoftver a Panda Büfé kizárólagos szellemi tulajdonát képezi, annak – akár online, akár nyomtatott vagy bármilyen egyéb módon történő – felhasználására kizárólag a Panda Büfé előzetes hozzájárulásával (engedélyével) kerülhet sor.

2. A Weboldal egyes részei kizárólag egyéni (saját) felhasználás céljából menthetők vagy nyomtathatók ki. Előbbi jogosultság azonban nem jelent hozzájárulást (engedélyt) a letöltött anyagok kereskedelmi céllal történő többszörözéséhez, terjesztéséhez, hozzáférhetővé (letölthetővé) tételéhez, adatbázisban való tárolásához, illetve bármilyen átdolgozásához.

3. A Weboldalon található képeket a Felhasználó a jogosult engedélyével használhatja fel. Előbbi engedély nélkül történő felhasználásuk sérti a szerzői és a személyiségi jogok védelméről szóló jogszabályokat.

4. Jelen pontban foglaltak megsértéséért a Felhasználó, feltétlen és korlátlan felelősséggel tartozik.
A Panda Büfé fenntartja magának a jogot, hogy a Weboldal, illetve jelen Felhasználási Feltételek tartalmában bármikor változtatásokat eszközöljön. Az aktuális Felhasználási Feltételekről a Felhasználó a Weboldal „Felhasználási Feltételek” része alatt tájékozódhat folyamatosan.

Árak

A weboldalon található árak magyar forintban értendőek és tartalmazzák az általános forgalmi adót.

Eltarthatóság

Felhasználó tudomásul veszi, hogy az általa megrendelt ételek frissen készülnek, és elsősorban a kiszállitás utáni azonnali fogyasztásra alkalmasak.

Hozzáadva a kosárhoz.