A veszprémi Tűztorony zenelejátszójának felújítása

Május 7-én fog először megszólalni a veszprémi Tűztoronyban az a zenelejátszó, melynek beépítését mi kezdeményeztük, és támogattuk jelentős összeggel.

Veszprémi Tűztorony zenelejátszójának felújítása - Forrás: vehir.hu
Veszprémi Tűztorony zenelejátszójának felújítása – Forrás: vehir.hu

A műveletben nagy segítségünkre volt Haraszti “Hari” László kollégiumi referens, aki jelentős összeggel támogatta a szerkezet beépítését, illetve segíteni fog a kollégiumi programok helyszínre történő kiszervezésében.

A támogatás harmadik felét Brányi Mária alpolgármester asszony biztosította, a zenelejátszó üzembe helyezését pedig a Laczkó Dezső Múzeum bonyolította le.

Köszünjük nekik a segítséget!

Miért tettük?

Úgy gondoljuk, hogy veszprémi vállalkozásként kötelességünk a bevételünk egy részét visszaforgatni a városba. Ez egy gesztus, egy köszönet Nektek, amiért rendszeres rendeléseitekkel lehetővé teszitek a Pandáknak, hogy itt dolgozhassanak Veszprémben!

Továbbá január elején kitűztünk néhány célt magunknak, melyből mindent meg is valósítottunk:

Végezetül pedig: mi is kollégisták voltunk sokáig, és bízunk benne, hogy ezzel a zenelejátszóval sikerül olyan plusz programokat kiszervezni a Tűztoronyhoz – akár kollégiumi rendezvény, akár egy flashmob keretein belül-, amin sokan részt tudtok venni, és egy jó emlékként marad meg.

További tervek

Egyelőre kifogytunk a pénzből, igyekszünk következő félévben is serényen dolgozni, hogy további adományokkal tudjuk támogatni a várost, és a rászorulókat.

Ahol megjelentünk

Benne vagyunk a Veszprém TV-ben!
Megírta történetünket a vehir.hu
Egy jó kis cikk született a balatonilapok.hu oldalon.
Egy rövid cikket írtak rólunk a veol.hu oldalon is
Megemlítettek minket a nol.hu híroldalon

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük