Állatvédő egyesület számára szervezünk adomány gyűjtést

Adomány az állatvédő egyesület számára

2013 decemberében minden pizza árából 30 Ft-ot a Vackoló Állatvédő Alapítványnak és az Állatvédő Alapítvány Veszprémnek adományozunk. Nektek semmivel nem kell többet fizetnetek, elég ha eggyel többször rendeltek tőlünk, vagy valaki mást is rábeszéltek, hogy tegyen velünk egy próbát.

Az összegyűlt pénzből a veszprémi állatvédő alapítvány munkatársával bevásárolunk az állatok számára. Elsősorban állat eledelre van szükségük, így főleg erre fogunk költeni. Természetesen fényképet is készítünk a vásárlásról, hogy lássátok, a pénzetek jó helyre kerül.

Sikeresen támogattuk az állatvédő alapítványt!

Hála nektek, mindkét szervezetet 11030 Ft-tal tudtunk támogatni, ez a kép nektek is szól:

Adomány az állatvédő egyesület számára

 

“Ez úton szeretnénk megköszönni a Panda Büfé segítségét. Bizonyára láttátok oldalunkon, hogy gyűjtést szerveztek egyesületünk részére. A gyűjtésből 11.030 Ft jött össze, amit el is költöttünk a main napon (2014.01.11) Együtt vásároltunk be állatkáink részére, természetesen próbáltunk igazságosan vásárolni, így egyik felét a cicákra, másik felét a kutyusokra költöttük. Köszönjük szépen nektek még egy szer Panda Büfé!!! Csodálatos emberek vagytok, maradjatok mindig ilyenek… <3”

Minden év decemberében tartunk ilyen gyűjtést, amit a honlapunkon figyelemmel tudtok kísérni.