BamBusz Veszprémi helyijárat kereső

Válaszd ki hova szeretnél utazni, és megjelennek azok a megállók, ahonnan eljuthatsz oda.
Válaszd ki honnan szeretnél oda jutni, és meglátod mikor indul onnan a (zárójelben jelzett busz). Jelmagyarázat az időpontok alatt lesz.


 Veszprém helyijárat térkép

A buszok útvonaláról találtunk egy jó térképet, illetve a megállókról is készítettünk egyet, melyet folyamatosan töltünk fel, ahogy időnk engedi.

veszprém helyijárat térkép
Kattints a képre, és megnézheted Google Maps segítségével a veszprémi helyijárat térképet

Amint látható, a buszok Veszprém mellett más településeken is rendelkeznek megállóval: Gyulafirátót, Kádárta, Csatár, Jutaspuszta és Szabadságpuszta.

Veszprém helyijárat útvonal térkép
Veszprém helyijárat útvonal térkép

Helyijárat jegyár Veszprémben

A cikk írásakor (2016.05.18) elővételben vásárol jegy 250 Ft, míg a buszon váltott 330 Ft-ba került.

Napijegyet 1100 Ft-ért tud venni aki egész nap az utakat róná.

Munkába járó kollégistáknak a helyijárat bérletet javasoljuk, amiből a félhavi 3500 Ft, a havi pedig 5350 Ft egy adott útvonalra (diákigazolvánnyal elvileg 1450 Ft és 2350 Ft). A bérletet az adott hónap első napjától következő hónap 5-dik napjának éjféljéig tudod használni.

A helyijárat menetrend Veszprémben elég ritkán változik, ha mégis tudomásotokra jut, hogy már nem aktuális menetrend szerepel oldalunkon, akkor azt kérjük jelezzétek nekünk!

Ha valaki pedig nagy busz rajongó, és érdekelnek a részletek, találtunk egy oldalt, ajol 1996 óta minden helyijárat menetrend változás rögzítve van, sőt az összes busz rendszáma és előtörténete is megtalálható (pl a 6-os busz útvonalán közlekedő egyik járat egy orosz exportból visszamaradt jármű). Mik vannak.

Bambusz helyijárat menetrend

Azért hoztuk létre a bambusz helyijárat keresőt, hogy könnyebbé tegyük mindennapjaidat Veszprémben. Mi Pandák szeretjük ezt a várost, és szabadidőnk nagy részét annak szenteljük, hogy még szebbé, jobbá és élhetőbbé tegyük.

Cserébe mindössze annyit kérünk, hogy tartsd észben: Veszprémben van egy Panda Banda, akire mindíg számíthatsz!

Időközben elkészült ennek az oldalnak az angol változata is.