Egy csubijó pizza

Nemrég sikerült beszereznünk egy nagyon finom csemege uborkát, ami megihlette pizzériánk szakácsainak fantáziáját. Egy valamit tudni kell rólunk Pandákról: ha lehetőség nyílik rá, mi újítunk!

Paradicsom szószos pizza alapot választottunk neki, amire 4-5 szelet főtt füstölt tarja kerül. A szeletek közti helyet baconnel töltjük ki, majd egy egész főtt tojást szeletelünk rá. Az igazi íz harmóniát a kiváló csemege uborka adja, ami elfeledteti velünk, hogy valójában pizzát eszünk, és nem egy húsvéti ebédnél faljuk a sonkát, tojással és kenyérrel (kaláccsal), miközben a szél frissen tépett fű illatát hozza felénk a napsütésben fészket építő gyerekek felől, akik már alig várják, hogy megjöjjön a húsvéti nyuszi 🙂

Pizza szósz, tarja, bacon, tojás, csemege uborka
Pizza szósz, tarja, bacon, tojás, csemege uborka

A Csubijó nevet a CSemege UBI-ról kapta. Gondolkodtunk rajta, hogy Csubakka után egyszerűen Csubinak nevezzük, de annyira jó, hogy ezt a nevébe is bele kellett foglalni.

Időközben már tesztelünk egy új édes-savanyú enyhén csípős szószt, amit dupla csirkemellel szórnánk meg, így érve el egy kínai ízvilágot. A pizza a Kung Fu Panda nevet kapta, hála vendégeink kreativitásának!