Flash mob a veszprémi tűztoronynál

Van egy szuper flash mob ötleted? Szeretnéd még egy kicsit feldobni? Írj az info@pandabufe.hu e-mail címre, és lehetőséget adunk, hogy a Veszprém szívében levő Tűztorony harangjával egyedi zenei aláfestése legyen programodnak!

veszprem-flashmob

Elsősorban veszprémi egyetemistákat megmozgató programötleteket várunk, mivel a Tűztorony harangjának felújítását azért támogattuk, hogy ezt a régi emlékművet közelebb hozzuk a fiatalokhoz.

Olyan számot érdemes válaszani, amit akár el is lehet fütyülni, de legalább zongorán eljátszani, mivel minél kevesebb harang szól egyszerre, annál tisztább és élvezhetőbb a zene.

Természetesen mi is ötleteltünk, íme közülük néhány, hátha valakit megihlet:

Halloween

Október végén amellett, hogy pizzériánk főnökének szellemes poénjai teljesen elszabadulnak, és halloweeni hangulat járja át weboldalunkat,  a veszprémi kollégiumokban is megnő a vérjszomj, hiszen itt is nagy hagyománya van az eseménynek. Ezt szeretnénk kivinni egy felvonulás keretében az Óvárostérre töklámpásoktól kivilágított lovaskocsival, zombikkal, szellemekkel, drakulával. Éjfélkor a Tűztorony harangjátékán a szellemírtók szólal meg:

Karácsony

A decemberi ünnepek alatt sokféle programot lehet szervezni, amit feldobhat egy óránként megszólaló karácsonyi dal, vagy például egy Diótörő (a videó eleje kicsit halk).

Kossuth utcán

Mikor először felhívtuk a figyelmet a lehetőségre, Reider László volt az első (Rubber Puppet), aki teljesen jogosan kérte saját számuk felvételét a listára. A Kossuth utcán egy olyan dal, melyet akármikor lejátszva, instant flash mob idézhető elő akár a járókelők bevonásával is.

Az erő legyen veled

Vajon május 4-én (may the 4th) mennyire lehet nehéz kicsalni a veszprémi Star Wars rajongó egyetemistákat az óvárostérre, akár beöltözve? Ha valami ilyesmi szólal meg óránként, akkor szerintünk annyira nem nagy feladat:

A Pannon Egyetem nem egy Roxfort

Ennek ellenére rengeteg Harry Potter rajongót lehet találni, csak kell egy jó flash mob ötlet, amivel ki elhet őket csalni az Óváros térre. 2013-ban a Pannon Egyetem kollégiumainak Kopogtató táborában Harry Potter varázsló világa volt a téma. A hallgatók varázspálcákat kaptak, és többek között Teszleg süveg segítségével kerültek beosztásra a szinteken. Hasonló ötletekkel lehetne egy ilyen témájú programot is szervezni, ami alatt nagyon hangulatos lenne, ha megszólalna a következő szám:

Nektek mi a hobbitok?

Mert ha szabadidőtökben a gyűrűt keresitek, talán pont a Tűztoronyhoz vezet az utatok, ha felismeritek a következő zenét a harangjátékban:

Ragadj hát billentyűzetet, és írd meg nekünk ötleted az info@pandabufe.hu címre! Szerezzünk együtt emlékezetes perceket a városnak, és teremts a veszprémi Pandák segítségével új hagyományokat!

Veszprém flash mob a Tűztoronynál