Gyereknap Veszprém Pandáival 2016

Lezajlott a 2016-os Gyereknap Veszprém Pandáival, amin bár kevesen voltunk, nagyon jól éreztük magunkat!

Az előkészületek után nyomtunk egy videót is, hogy jobban el lehessen képzelni, mi vár a látogatókra:

Ilyen volt a Gyereknap Veszprém Pandáival

Volt egy szeretet fánk, ami segítségre szorult, mert levelek nélkül nem élte volna meg a másnapot. Látogatóink jószívének hála, az esemény végére a fa sok-sok színes levéllel büszkélkedhetett. Mindenki oda is írta a nevét, így az utókor is emlékezni fog rá, kik voltak a jótevők!

IMAG1760

Ujjlenyomat fa vendégeknek
Ujjlenyomat fa vendégeknek

Első látogatónk nagyon örültek a sok Pandának, és izgatottan álltak neki a színezőnek. Nagyon ügyesek voltak, meg is ajándékoztuk őket Pandás matricával és kitűzővel. Az ilyen pillanatokért éri meg fáradozni!

IMG_20160529_111135

Azonban nem csak a kicsik rajzoltak, egyik látogatónk legült egy hatalmas lap elé, és rajzolt egy Tokyo Ghoul anime képet, le a kalappal:

IMAG1771

Meglátogatott minket egy anyuka a fiával, akikkel játszottunk egy hatalmasat: kipróbáltuk az új Tevefutam játékunkat, a magyar fejlesztésű Sárkány tojást, és egy kihagyhatatlan Dixitet is. A képen látható kör feladványa az “esőtánc” szó volt, természetesen minden képen esett az eső, a ravasz játékosok mégis mind megtippelték a helyes kártyát 🙂

IMG_20160529_141336

Külön örömünkre szolgált, hogy vendégeink is hoztak játékot, így Fekete Dani “A hobit” kalandját is ki tudtok próbálni, fergeteges volt! Legyőztük a sárkányt, és megtömtük zsebeinket kincsekkel!

IMAG1766

Amit nem gondoltunk volna, az az új Fedőnevek játék sikere lett. 6-7 kört is játszottunk vele, és mindenki bátran bevállalta a kémmester szerepét. Öröm ilyen nyitott emberekkel játszani!

IMAG1764 IMAG1765