Gyereknapi programok Veszprémben 2016: társasjáték és anime

Ha még nem néztél körbe, milyen Gyereknapi programok vannak Veszprémben 2016 május 29-én vasárnap, akkor ne is keress tovább, mert meghívunk egy szuper társasjáték és anime napra 11:00 – 19:00 között az Egyetem utca 12 címen lévő Központi Kollégiumba (itt van a pizzériánk is)!

Gyereknapi programok Veszprémben

Gyereknapi programok Veszprém Pandáival

Veszprémben három Panda-banda működik, akik összefognak a Gyermeknapi program szervezésében:

  • Panda Büfé: ezek vagyunk mi, pizza, hambi, saláta kiszállítás, társasjáték kölcsönzés
  • PandaArt: egyedi bögre, hűtőmágnes, óra készítés
  • PandAnime: ingyenes anime találkozó szervezése

A Gyereknapi programok között szerepel társasjáték, anime találkozó, kitűző és hűtőmágnes készítés, illetve minden látogató kap egy kis meglepetést.

Panda Büfé: társasjáték nap

Mi elsősorban egy társasjáték napot szervezünk, ahol mind a 25-30 társasjátékunkat ki tudod próbálni. Ezek között vannak egyszerűbbek és nehezebbek, 10 éves kortól egészen 99 éves korig játszhatóak, kártya és kocka játékok egyaránt.

társasjátékok

A játékok rövidített listáját leírással együtt a pandabufe.hu/tarsas oldalon tudjátok megtekinteni, de többről írtunk már cikket korábban itt, vagy PandAnime oldalunkon.

Ha valamelyik játék megtetszik, arra a Pandák kapcsolatainak hála, kedvezményes árat tudunk mondani, sőt akár azt a játékot is elviheted amivel éppen játszottál (minden társasjáték hibátlan állapotban van, erről egyből meg is tudsz győződni).

Minden résztvevőnek adunk továbbá egy 20% kedvezményre feljogosító pizza rendelős kupont, melyet a következő héten tud felhasználni.

PandaArt: kitűző, bögre és hűtőmágnes készítés

Rengeteg kézműves terméket készítünk, főleg pirogravírozós módszerrel, azonban a sok lurkó közt nem szeretnénk forró pákával hadonászni, így egy sokkal veszélytelenebb, mégis vagány gépet viszünk ki: a kitűző készítőt.

Ha előre feliratkozol a facebook eseményünkre, a helyszínen megajándékozunk egy vagány kitűzővel.

Így készül a Gyereknapi kitűző és hűtőmágnes
Így készül a Gyereknapi kitűző és hűtőmágnes

 

PandAnime: anime találkozó

Aki még nem hallott volna róla, Veszprém anime rajongóinak találkozókat szoktunk szervezni, ahol jókat beszélgethetnek, ingyen játszhatnak társasainkkal, kedvükre rajzolhatnak és tanulhatnak tehetségesebb tagjainktól, és a találkozó végén közösen megnézhetnek egy anime mozit.

Most is hasonlóra lehet számítani, úgyhogy ha szereted az animét, gyere el mindenképpen!

Veszprémi Anime klub

A helyszín

Keresd a Központi Kollégiumot az Egyetem utca 12 számon. Sorompó van a parkolónál, ha gyalog jösz csak sétálj el mellette, ha kocsival, csengess be, és mondd, hogy hozzánk jöttél a Gyereknapra! Így néz ki az épület szemből:

Központi Kollégium

Besétálsz a főbejáraton, bal kéz felől lesz a recepció, szemben a pizzériánk (ide sajnos bemenni nem lehet), jobbra pedig a Pandák várnak téged a sok-sok társasjátékkal!