Helyijárat Veszprém: térkép és fontosabb busz útvonalak

FONTOS! Elkészült a BamBusz veszprémi helyijárat kereső, ahol két kattintással megnézheted, honnan és mikor indulnak buszok a cél állomásra!

Helyijárat Veszprém egyetemistái részére, azokkal a busz útvonalakkal, melyeket jó eséllyel te is fogsz használni.

Hotel Magister lakói a 4-es busz üléseit fogják majd koptatni, ami az egyetemre járást könnyíti meg, de a hazautazásba is segít, mert a buszpályaudvaron és vasútállomáson is van megállója. A 4-es busz részletes útvonal térképét és időbeosztását itt találod meg.

Központi Kolisok is használhatják ezt a járatot, nekik még a 6-os busz és a 8-as busz jön jól: előbbi szintén vasútállomás felé közlekedik, míg utóbbival a Continental és Valeo felé lehet járni dolgozni.

menetrend_ve

Melyik helyijárat Veszprém melyik utcáin közlekedik?

A buszok útvonaláról találtunk egy jó térképet, kattintás után nagyobb méretben is tudod bogarászni.

Amint látható, a buszok Veszprém mellett más településeken is rendelkeznek megállóval: Gyulafirátót, Kádárta, Csatár, Jutaspuszta és Szabadságpuszta.

Helyijárat Veszprém térképe
Veszprémi helyijáratok útvonalának térképe

Helyijárat jegyár Veszprémben

A cikk írásakor (2016.05.18) elővételben vásárol jegy 250 Ft, míg a buszon váltott 330 Ft-ba került.

Napijegyet 1100 Ft-ért tud venni aki egész nap az utakat róná.

Munkába járó kollégistáknak a helyijárat bérletet javasoljuk, amiből a félhavi 3500 Ft, a havi pedig 5350 Ft egy adott útvonalra (diákigazolvánnyal elvileg 1450 Ft és 2350 Ft). A bérletet az adott hónap első napjától következő hónap 5-dik napjának éjféljéig tudod használni.

A helyijárat menetrend Veszprémben elég ritkán változik, ha mégis tudomásotokra jut, hogy már nem aktuális menetrend szerepel oldalunkon, akkor azt kérjük jelezzétek nekünk!

Ha valaki pedig nagy busz rajongó, és érdekelnek a részletek, találtunk egy oldalt, ajol 1996 óta minden helyijárat menetrend változás rögzítve van, sőt az összes busz rendszáma és előtörténete is megtalálható (pl a 6-os busz útvonalán közlekedő egyik járat egy orosz exportból visszamaradt jármű). Mik vannak.