Karácsonyi filmek

Összegyűjtöttünk néhány filmet, amit a hideg téli napokon érdemes megnézni:

25504_miracle

Csoda New Yorkban, egy nagyon aranyos film! Susan és az anyukája nem hisznek a karácsony szellemében. Anyukájának egyszer alkalmaznia kell egy mikulást a boltjában, aki történetesen tényleg azt hiszi magáról, hogy ő az igazi Télapó!

25505_jack-frost

Hóbarát: Ez a film csak úgy fürdik a karácsony varázslatosságában. Jack énekes, és emiatt rengeteget van úton. Karácsonyra siet haza a családjához, amikor egy tragikus baleset folytán életét veszti. Egy évvel később Jack visszatér feleségéhez és kisfiához… hóember formájában.

25506_home-alone

Reszkessetek betörők: Kötelező darab! Gyerekkorunkban imádtuk!

25508_grincs

A Grincs: Jim Carrey mesterien megformálja a gonosz zöld manót, aki gyűlöli a karácsonyt és a vidámságot. Amelyik pillanatban rájön, mennyi örömet hoz az emberek életébe ez az ünnep, megváltozik a véleménye és lassan érteni kezdi, miről is szól a karácsony.

Télapu: Nagyon úgy néz ki, hogy az igazi Télapó megöregedett, és miután leesett egy háztetőről, teljesen alkalmatlanná vált a télapóskodásra. Scott, aki amúgy alaposan benne volt a balesetben, a hidegben felveszi a Télapó kabátját, s ezzel mit sem sejtve aláírt egy szerződést, így mostantól fogva ő a Mikulás. Az egyik kedvenc részünk belőle itt látható 😀

Bunyó karácsonyig: Végül pedig az a film, amit minden karácsonykor lájátszanak valamelyik csatornán. Viszont látásra! 😀