Kopogtató Tábor 2015

A Kopogtató Tábor, egy hosszú évekre visszanyúló hagyomány a Pannon Egyetem kollégiumaiban, ahol az első éves gólyák, a beköltözés után megismerkedhetnek a hellyel, és leendő szobatársaikkal. Mire vége a tábornak, a hallgatók otthonosan mozogva, önbizalomtól duzzadva yetik bele magukat az egyetemi életbe.

A tábor dizájnja minden évben egy adott téma köré épül, mely volt már sas, mókus, Harry Potter, idén pedig a trendeknek megfelelően a Minionok lesznek középpontban.

Ebben az évben sasok jöttek, nem gólyák
Ebben az évben sasok jöttek, nem gólyák

Idén sajnos a Kopogtató Tábor időpontját kizárólag a Gólyatábor utánra lehetett tenni, így a hallgatók egyrészt nem tudnak előbb beköltözni, másrészt az eddig három napos rendezvény másfél naposra zsugorodott.

A tábor így 2015 szeptember 5-6 között lesz, rengeteg házon belüli programmal, ismerkedéssel, checkpointtal, a végén pedig egy felejthetetlen bulival a Katapult Dj jóvoltából.

A Kopogtató Tábor és a Pandák

Igyekszünk minden évben támogatni a Pannon Egyetem kollégistáit, a Kopogtató Tábor kezdetétől, egészen a Lépő Bálig, amikor a hallgatók már öreg diákként jelképesen elhagyják veszprémi otthonukat.

Ha minden jól megy, nálunk is lesz idén egy checkpoint állomás, ahol valami frappáns feladattal várunk titeket, a legjobbakat pedig külön ajándékkal jutalmazzuk! Ezen kívül egy szendvicses ebéd elkészítéséből is kivesszük részünket, elvégre a vendéglátás az életünk.

Kopogtató Tábor 2015
Kopogtató Tábor 2015 – a Pandák is ott lesznek

Természetesen a Kopogtató tábor után is számítunk rátok, mert sajnos forgalom nélkül nincs miből támogatni az egyetemi életet. Pizzáinkat és salátáinkat mindenképpen érdemes kipróbálni, főleg miután szeptember 7-től csökkentjük a kiszállítási körzetünket, hogy titeket hamarabb ki tudjunk szolgálni.

A Kopogtató Tábor régen

Minden évben próbálnak a Seniorok valami frappáns témával, kreatív feladatokkal előrukkolni, amikre a gólyák válasza ötletes csapat jelmezek, zseniális zászlók és kiváló hangulat. Az alábbi videó bizonyítja ezt, melyet a Központi Kollégium Audió Videó Stúdiója vett fel és vágott meg: