Kopogtató Tábor 2016 Veszprém

A Kopogtató Tábor 2016-ban is tárt kapukkal várja Veszprém Pannon Egyetemének elsős hallgatóit, azon belül is az életerős, vidám kollégistákat! Összegyűjöttünk neked minden fontos infót, amire szükséged lehet egy igazi, kerítés szaggató, ajtó csapkodó, felejthetetlen első hétvégéhez, leendő otthonodban.

A legfrissebb hír, hogy a 2016-os Kopogtató Tábor Ókori olimpiák témával fog indulni, a dátum: 2016.09.03-04 (szombat-vasárnap)!

Miért fontos a Kopogtató Tábor témája?

Minden évben egy adott téma köré épül a Kopogtató tábor, ami rendkívül jó alaphangulatot ad a rendezvénynek.

2015-ben a Központi Kollégium előtt két hatalmas Minon várta a beköltözőket, jelezve az aktuális év témáját, 2013-ban pedig mindenki varázspálcával rohangált, a kollégiumok szintjeire pedig teszleg süveg segítségével osztották szét a hallgatókat. Tippelj mi volt a téma 🙂

2016-ban annyit tudunk, hogy az Ókori Görög Olimpiákhoz fognak kapcsolódni a feladatok és a dizájn. Már most elkezdhetsz gondolkodni saját Görög neveden (Nekünk pl Pandora és Pandasz Athéné jutott eszünkbe).

Kopogtató Tábor 2016 Veszprém Pannon Egyetem

Erre számíthatunk az előző évek alapján

Pontos dátum tehát szeptember 3-4, így valószínűleg a tábor első napján némi papírmunka elvégzése (lakcímbejelentő lap kitöltése, bentlakási szerződés, szobaleltár) vár rád. Ezután páros lábbal vetheted bele magad a csapatépítő ismerkedős játékokba, hogy az este végén egy jóféle batyus vacsorával koronázd meg a napot.

Batyus vacsorára hozz magaddal sütit, szalámit, sajtot, itókát vagy ropogtató valót, amit este bedobunk a közösbe.

Második napon, check-pointos vetélkedőn épül igazán össze a szintes csapat. Ebéd és vacsora általában Egyetemi Menzán van, az este lezárása pedig egy fergeteges, káposztareszelő, plafon döngető buli szokott lenni.

Hétfőn jön a jól megérdemelt pihenés, amit a Pandák társasjátékkal, finom kávéval, sok ásványvízzel és pizzával tesznek majd kellemesebbé.

Mit kell hozni?

A tábor költsége tartalmazni szokta az étkezést, egy pólót és egy kis meglepit. Ez nem azt jelenti, hogy félmeztelenül kell jönni, és a következő egy hetet Kopogtató Táboros pólóban lehúzni, bár kétség kívül kitűnsz majd a többiek közül…

Nem árt egy sportos és egy játszós ruha, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül bevállalhasd a legextrémebb játékokat is.


Hozd magaddal hangszered, jojód, vagy bármit, amivel megmutathatod mekkora király vagy, mert egy ősi Panda bölcsesség szerint:

Valamit érni és megmutatni tudni, annyi, mint kétszer annyit érni.

Ha a fenti mondatot nem érted, ne csüggedj! A diploma is jó dolog, de az igazán boldog, és sikeres emberek valamikor garantáltan kollégisták voltak.

A témából fakadóan érdemes valami görög témájú hacukával készülni (tóga, görög olimpiai öltözék, kiegészítő), ami persze nem kötelező, csak segíti a beilleszkedést.

További információk

Cikkünk folyamatosan frissül, amint új információk látnak napvilágot, így érdemes később is visszanézni.

Az infókat természetesen nem szerencse sütikből szereztük, hivatalos forrásaink: