Kopogtató Tábor kiszivárgott infók

Elmondunk egy titkot, de ígérd meg, hogy nem adod tovább senkinek! A Pandák rendelkeznek a legjobban kiképzett nindzsákkal (5 pandanos bimbambusz öv), akik bármilyen információt meg tudnak szerezni.

Szövetségeseinkkel gyakran megosztjuk ezeket a hírmorzsákat, cserébe nem kérünk mást, csak diszkréciót és hűséget. Jószándékunk jeleként, íme néhány titok a 2016-os Kopogtató Tábor terveiről!

A helyszín

Az már teljesen biztos, hogy Kolümposz hegy csúcsán rendezik meg az Ókori Kolimpiai Játékokat, és a nyertes egy OKJ papírral lesz gazdagabb.

kopogtato-fb

Elcsítpünk egy listát, melyen Kréta és Spárga is szerepelt, és bár kicsi rá az esély, bízunk benne, hogy elgépelés történt, és Spárta akart lenni. Ha találunk valahol csoportos repülőjegyet 300 fő számára, azonnal értesítünk titeket!

Kréta mellett szól, hogy találtunk egy labirintus rajzot, és némi madártollat viasszal, valamint a következő képet:

Kopogtató tábor veszprém
https://www.facebook.com/kopogtato/

A zsűri

Talán senkit nem ér meglepetésként, hogy egy ilyen volumenű rendezvényen a zsűri sem hétköznapi emberekből áll. Legjobb tudomásunk szerint néhány görög isten tisztel meg minket jelenlétével, mint például ArteMEMEis és ApLOLlo, akik jelenlétükkel a humort és jókedvet garantálják:

artememeis és aplollo
ArteMEMEis és ApLOLlo

Egy jó rendezvény mit sem ér jóképű spártai férfiak, és gyönyörű görög nők nélkül, ezért FAProdite istennő garantálja majd, hogy mindenki a legszebb formáját mutathassa:

faprodité
Faprodite

Előkészületek

A hivatalos pólóról nem találtunk semmit, de nindzsánk meg merne rá esküdni, hogy valami hasonlót látott besurranás közben az egyik őrön:

zeus póló

Mivel a hangulat annál jobb, minél részletesebben dolgozzák ki a csapatok a jelmezeket, ha valaki esetleg Medúzának öltözne, felhívjuk figyelmélt a következő problémára:

medusa haj

A rend fenntartása

Az évek során szinte soha nem volt probléma a fegyelemmel és biztonsággal, és valószínűleg idén sem lesz, mivel a Kolümposzi Iroda munkatársai kézben tartanak mindent, ezért sok jóra ne számíts ha küklopsz, vagy ilyenen kapnak rajta:

fuck the polis
Forrás: Pusztai Ádám

Végszó

Amint sikerül több információt szerezni értesítünk, addig is arra kérünk, hogy viszonzásképpen kedveld a Kopogtató Tábor oldalát, és figyeld a Pandák további híreit!

Akinek pedig túl sok volt ez a néhány szóvicc:

apollogees
Forrás: Danyi István