Lépő bál: hagyj nyomot!

Lépő bál: hagyj nyomot!
Lépő bál: hagyj nyomot!

Vannak emberek, akiknek ha azt mondod “Életed végéig felkerülsz a Falra!”, nem rándul görcsbe a gyomruk, miközben egyből a Trónok harcára gondolnak, hanem meleg, jól eső érzés önti el őket, és dagadó mellel, büszkén emlékeznek vissza erre az éjjelre, ahol a jelmondat “Lépő bál: hagyj nyomot!”.

Ha még nem hallottál a Lépő bálról, mutatunk róla egy rövid videót, illetve egy részletes összefoglalót olvashatsz a bál eseményeiről a Központi Kollégium oldalán, így ha bizonytalan vagy, hogy részt vegyél -e rajta, ez majd eloszlatja a kételyeidet!

Mivel a két forrás tökéletesen összefoglalja az eseményt, csak saját véleményünkkel tudjuk kibővíteni azt: FERGETEGES! Kevés igazi bálon van lehetőségünk részt venni, főleg úgy, hogy nagyrészt barátainkkal együtt mulathatunk, kulturált körülmények között. Az életben ez is egy jó tapasztalat, ráadásul itt még senki nem rajtad, hanem veled nevet, ha nem tudsz rendesen táncolni 🙂

Természetesen nehéz elvonatkoztatni a Trónok harcától, ha megemlítjük a falat, éppen ezért kicsit átírtuk a sorozat Éjjeli őrséges esküjét. Felül az eredeti, alatta a nyomokban (ÉRTED NYOM) módosított változat:

Sűrűsödik az éj, elkezdődik az őrségem. Nem ér véget halálom napjáig. Nem veszek feleséget, nem birtoklok földet, nem nemzek gyermekeket, nem viselek koronát és nem aratok diadalt. A helyemen élek és halok meg. Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi. Az Éjjeli Őrségnek ajánlom életemet és becsületemet a mai éjszakára és minden éjszakára, amely ezután következik.

Sűrűsödnek a tennivalók, elkezdődik az életem. Nem ér véget halálom napjáig. Elveszek valakit, házat építek, gyerekeket nemzek, gazdag leszek és győzelmet győzelemre halmozok. Meghódítom a világot. Éles eszű penge vagyok. Ezért kerülök most fel a falra. Központis vagyok, a legjobb koli lakója, a fény amely elhozza a hajnalt, a tűzjelző, mely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely a kollégisták birodalmát védelmezi.
A Központi Kollégium falának ajánlom nevemet és becsületemet a mai éjszakára és minden éjszakára, amely ezután következik.

Ja igen, és vagyunk olyan nagylelkűek, hogy támogatjuk a rendezvényt, idén is van lehetőségetek megnyerni a tombolán egy meglepetésünket!

A Pandák támogatták az idei Lépő bált is
A Pandák támogatták az idei Lépő bált is