Mit csinálnak a Pandák nyáron?

Június 24-től augusztus végéig szünetel kiszállításunk, azonban ebben az időben sem lazsálunk, hisz kell a pénz a bambuszra… Szerencsére rengeteg tervünk van amit meg szeretnénk valósítani, íme néhány:

  • Weboldal készítés
  • Kreatív ajándék készítés
  • Társasjáték ismertető videó készítés
  • Következő év megtervezése

Weboldal készítés Panda módra

 

Nagyon pengék vagyunk benne, ezért nyáron egyrészt a saját oldalunkat is felújítjuk, teszünk bele valami jó kis játékot, másrészt cégeknek készítünk vagány portfólió oldalakat. Ha valakit ajánlani kell ilyesmire, ajánld a Pandákat!

Weboldal készítés
HontiOptika, ÍriszOptika, Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, Magyar Bormustra, Kakukk Vendéglő, Construct, Faunus Vendégház és még sokan mások

Kreatív ajándék készítés: PandaArt

Pirogravírozástól kezdve, a bögre és kitűző készítésen keresztül, egészen az órakészítésig minden félét kipróbálunk, és a visszajelzések alapján jók is vagyunk benne.

Ha valakinek ajándékot szeretnél, nézz körül a pandaart.hu oldalunkon, vagy Brigi PandaBijou facebook oldalán.

PandaArt ajándék
Egyedi személyre szóló ajándékok

Társasjáték ismertető videó készítés

Imádjuk a társasjátékokat, ráadásul mindig is meg szerettük volna tanulni a videó kamera kezelését, a vágást és hasonlókat, úgyhogy itt a kitűnő alkalom társasjáték ismertető videók készítésére.

Konkrétan leülünk és játszunk egy csomót, miközben folyamatosan magyarázunk és jár a szánk. Remélhetőleg élvezhető tartalom lesz belőle, ami segít eldönteni, hogy szükséged van-e az adott társasjátékra, vagy nincs.

Következő év megtervezése

Elolvassuk a sok visszajelzést amit küldtetek, amit lehet megvalósítunk belőle. Ezen kívül nekünk is vannak elképzeléseink a jövőt illetően:

  • egy játék, ami feldobja az étel rendelést
  • új ételek bevezetése, étlap átdoglozása
  • sok-sok tartalom megírása, ami az év során segíti a kollégisták és nem kollégisták egyetemi életét

 

Köszönjük, hogy velünk tartottatok, várunk vissza benneteket szeptembertől!

Panda Pacsi

Nyári szünet