Óriás hamburger Veszprém Pandáitól

Ha farkas éhes vagy, és meg szeretnéd úszni 1000 Ft alatt az étel rendelést, akkor van számodra néhány óriás hamburger ajánlatunk Veszprém Pandáitól, ami tökéletesen alkalmas a feladatra.

Óriás hamburger fajtái

Az óriás hamburger jelzőt onnan kapta, hogy a hamburger zsemle maga 200g-os, ami a megszokott hamburger zsemle méretének duplája. Ezt töltjük meg zöldségekkel és husival különböző kombinációban. Nézzünk néhány példát!

Cheddar sajtos hamburger

Cheddar sajtos óriás hamburger
Cheddar sajtos óriás hamburger

A készítés folyamatát is lefényképeztük: először megkenjük a hamburger alját és tetejét cheddar sajtszósszal, megszórjuk friss zöldségekkel, salátával, majd két darab marhahúsból készült hamburger húst helyezünk bele.

Mit csinál egy kecske, ha bezárod egy szobába egydoboz vajjal, egy késsel és egy kenyérrel?
Mekken egyet…

 

A cheddar sajtszósznak olyan íze van, mint a moziban kapható Nachos mártogatós szószának, eszméletlen jó krémes lesz tőle a hambi!

Texas burger

A Scoville skálán Chuck Norris fokozatot kapna ez a csípős hamburger, nem véletlenül neveztük el a híres Texasi kopó után.

Csípős hamburger
Texas burger

A szuper csípős chili szószunkat előszeretettel vásárolják vendégeink külön is, bár nem mindig van raktáron annyi, hogy főzés mellett is tudjuk árulni. A legtöbben azt szeretik benne, hogy nem csak szétmarja az ember arcát, hanem mellette nagyon jól lehet érezni a paprika zamatát is. Az illata pedig egyszerűen mennyei 🙂

Megaburger

Vannak azok a filmek, amikben MegaShark harcol a Giant Octopussal, na erről a hambiról nekünk az jut eszünkbe… 😀

Az igazi óriás hamburger: Megaburger

A 200g-os hamburger zsemlébe megy minden szokásos zöldség, ketchup, mustár, azonban a sima 65g-os hamburger hús helyett 2 db dupla olyan vastag hús kerül megsütésre, amit aztán nyakon csapunk még egy marék sajttal.

Végszónak felhívnánk mindenkinek a figyelmét arra, hogy mindegyik hamburger igen laktató, és nem kell csak azért megenni egyszerre, mert megrendeltétek. Minket rendszeresen kiüt a kajakóma, úgyhogy mielőtt nekiálltok enni, helyezzétek magatokat kényelembe, kapcsoljátok be kedvenc sorozatotokat, és készüljetek fel arra, hogy a mai napon végre jól laktok!