Pokémon Go csapat jelvény és Pokémon kitűző

Nem tudod, hogy szedd össze a környék Pokémon Go csapatát, legyen az Mystic, Valor vagy Instinct? A megoldás a Pokémon Go csapat jelvény és kitűző!

Charmander kitűző

Egyedül róni az utcákat múltkori térképünk alapján, közel sem olyan élvezetes, mint bandában dobálni a piros-fehér labdákat a villám patkányokra. A probléma áthidalására több megoldás is van, mi a legkirályabbat mutatjuk meg:

Pokémon Go kitűzők

Kétféle ember létezik: aki egyedül begyűjtött 140 Pokémont és vérbeli trénernek érzi magát, és aki ugyanezt úgy tette meg, hogy közben barátokat is szerzett.

Ahhoz, hogy a második csapatba tartozz, valahogy ismerkedni kell, márpedig nem mindenkinek megy egyszerűen az utcán való leszólítás. Fordítsuk hát meg a dolgot: mutasd meg, melyik csapatba tartozol!

Ehhez egyrészt készítettünk sima Pokémon kitűzőket, így azok figyelmét is magadra vonhatod, akik nem a te csapatodba tartoznak. Ez főleg az elején hasznos, amikor még nem választottál csapatot, így egyszerűen körbe puhatolózhatsz. De a java még hátra van…

Pokémon kitűzők

Pokémon Go csapat jelvény

Bizony, büszkén feszüljön a mellkasodon saját csapatod jelvénye, legyen az akár Instinct, Mystic vagy Valor.

Ezek a jelvények két méretben kaphatóak, a kicsi 2.5 cm, a nagy 4.5 cm. Előbbit azért szeretjük, mert sokat fel lehet aggatni anélkül, hogy bután mutasson, míg utóbbi már az utca végéről is kiszúrható.

Ha csapatkapitány vagy, akkor azon kívül, hogy Google+ vagy Facebook csoportot hozol létre, egy ilyen pár száz forintos beruházás segítségével, igen összetartó csapatot kovácsolhatsz.

Pokémon Go csapat jelvény kitűző
Pokémon Go csapat jelvény: Instinct, Mystic, Valor

A jelvényeket a PandaArt oldalán tudod megrendelni, vagy ha felveszed velünk a kapcsolatot a cikk alatti hozzászólás részben.

Mi a véleményed, jók lettek?