Így fejleszthetsz garantáltan 1000 CP fölé Pokémon Go-ban

Ahogy halad az idő, egyre erősebb és erősebb edzőtermekkel fogsz találkozni, aminek gyenge Pokémonokkal nekimenni teljesen felesleges. Szerencsére egy szorgalmas Reddit-es kiszámolta, hogyan fejleszthetsz garantáltan 1000 CP fölé egy Pokémont a Pokémon Go-ban.

A számoláshoz az itt található Pokémon Go Toolkit-et használta, melyet te is kipróbálhatsz. Természetesen szeretnénk megspórolni neked a a fáradságot, így következzen a táblázat, mely megmutatja, hogy mekkora CP-vel kell rendelkezzen pl egy Pikachu, hogy továbbfejlesztve 1000 CP feletti Raichu váljon belőle. (430 CP)

pokemon go 1000 cp

Az elismerést nem szeretnénk megvonni a készítőtől, így egy nagy tapsot mindenki küldjön Kyurun Reddit felhasználónak!

Mennyire pontos a rendszer?

Mindent fölé becsültek egy kicsit, ennek oka pedig a rejtett tulajdonságokban (IV) keresendő.

pokemon go drowzee

Ha egymás után befogsz 2 Drowzeet-t, valószínűleg különbözni fognak egymástól, mivel minden Pokémon egyed egy kicsit más. Van egy 0-15-ig terjedő támadás, védekezés és állóképesség tulajdonságuk, mely csak és kizárólag az adott egyedre vonatkozik, így téve változatossá a játékot.


Vannak IV kalkulátorok, melynek segítségével kiszámíthatod ezeket a rejtett értékeket.

Miért fontos az IV?

Ha a legerősebb példányokat szeretnéd kinevelni Pokémonjaidból, olyanokat kell befognod, melyek magas IV-vel rendelkeznek (15/15/15).

A fenti képen látható Drowzeet például ha bevisszük a kalkulátorba, meglepő módon azt kapjuk, hogy a baloldali az erősebb. Ha mindkettőt a lehető legmagasabb szintre fejlesztenénk, le tudnánk tesztelni, így pusztán elhisszük ami le van írva…