Pokemon Go második generációs pokémonok

A decemberi Pokemon Go frissítésnek köszönhetően megjelentek a második generációs Pokémonok a játékban. Egyelőre csak tojásból lehet őket kikelteni, de hamarosan jön az új frissítés, új egyedekkel!

Addig is nézzük meg, hogy a 100 új Pokémonból mik érhetőek el már most, és mikre számíthatunk a későbbiekben.

Második generációs Pokemon tojások

December 12-én jelent meg az a frissítés, melynek köszönhetően bébi pokémonok kelhetnek ki a tojásokból. Attól függően, hogy hány km-es tojást teszel a keltetőbe, a következő pokémonok kelhetnek ki

pokemon go 2km tojas 2km-es tojás

Cleffa Pokemon go
Cleffa – Normal pokémon

 

Igglybuff
Igglybuff – Normal pokémon

5km-es tojás

Pichu – Elektromos pokemon

 

Togepi – Normal pokemon

pokemon go 10km tojás10km-es tojás

Elekid – Elektromos pokemon

 

Magby – Tűz pokemon

 

Smoochum – Jég / Pszicho

Pokemon go várható újdonságai

Vannak dolgok amik még nem kerültek be a játékba, viszont érdemes rájuk számítani, ilyen például Evee két új fejlődése Espeon és Umbreon:

Espeon – pszicho pokemon | Umbreon sötét pokemon

Még nem tudni pontosan, hogy hogyan lehet előidézni ezeket az evolúciókat, de sokak szerint a nappal és éjszaka nagy szerepet fog játszani benne.

 

Steelix – acél pokemon

Onix a Pokemon Go gyengébb pokemonjai közé tartozik, ezért sokan nem is bajlódnak azzal, hogy egy jó IV-vel rendelkező egyedet befogjanak. Ez hamarosan meg fog változni, ugyanis a második generációs továbbfejlődése Steelix elég kemény harcosnak tűnik.

Ahogy Eveenél is van elágazó fejlődési fa, úgy más pokémonoknál is felbukkan ez a dolog. Oddish például közvetlenül Bellossom-má tud fejlődni, mely Vileplume-val ellentétben nem növény/méreg, hanem csak simán növény pokemon.

Biztosan sokan várták, mikor fejlődik végre tovább Scyther valami erősebbé, hát eljött az alkalom. Scizor egy bogár/acél pokemon, mely hatásos lehet szikla és jég pokemonok legyűrésére.

Egy jóval hosszabb pokemon go második generációs listát találsz itt, képekkel és leírásokkal.