Pokémon Go Plus vásárlás és amit tudni érdemes róla

A legtöbb kritika amiatt éri a játékot, hogy az emberek zombi mód beletemetkeznek a telefonba, közlekedés közben. Ezen segíthet egy Pokémon Go Plus vásárlás, amiről minden elérhető információt összeszedtünk, amit tudni érdemes.

Mi az a Pokémon Go Plus?

Ez egy 35$-os eszköz, mely úgy néz ki, mint egy Pokélabda és Google Maps pin keresztezése, amivel a fejlesztők a Pokémon Go és való világ közti határok elmosódására szerettek volna célozni.

pokemon go plus

Magadra akaszthatod kitűző formájában, vagy viselheted karkötőként is.

Az eszköz Bluetooth Low Energy technológiával kapcsolódik a telefonodhoz, ami azt jelenti, hogy sokkal kevesebb energiát szív le, mint mondjuk egy bluetooth hangszórón való zene lejátszás.

Ha összekapcsoltad a két eszközt, a játékbeli eseményekről (pl. Pokémon a közelben) értesítést kapsz led villogás és vibrálás formájában.

Miért vegyek egy 35$-os cuccot egy ingyenes játékhoz?

A kérdés jogos, hisz a Pokemon Go plusz vásárlás nem teszi erősebbé szörnyeidet, és nem kímél meg a napi több kilóméter sétától.

Helyette viszont nagyban megkönnyíti a játékot, és segít kevésbé “bezombulni”.

A Pokemon Go Plus segítségével anélkül vehetsz részt a játékban, hogy a telefonodat kellene bújnod.

PokéStop a közelben

Ha PokéStop mellett haladsz el, villogni és rezegni kezd a cucc. Ha megnyomod a rajta lévő gombot, automatikusan pörget egyet, neked pedig már nincs más dolgod, mint begyűjteni a nyereményt.

pokemon go plus vásárlás

Arról még nem találtunk információt, hogy a különböző színek jelentenek-e valamit, vagy csupán egy effekt. Az is vagány lenne, ha a csapat színének megfelelően villogna.

Pokémon elfogás Pokemon Go Plus segítségével?

Bizonyos esetekben igen! Amikor elkezd szimplán villogni, Pokémon jelenik meg a közeledben. Nyomd meg az aszköz gombját, hogy eldobd a Pokélabdát. Csak olyan Pokémont tudsz elfogni, melyet korábban már elkaptál.

Honnan tudod, hogy sikeres volt az elkapás?

A Plus elkezd vibrálni, ezzel ünnepelve meg az elfogást.

Pokémon Go Plus vásárlás

Az eszköz Július 31-én debütált volna, azonban elhalasztották a premiert, mivel sokkal kevesebbet gyártottak, mint amennyi előrendelés érkezett. Jelenleg szeptember van megadva kiadás dátumának, viszont előrendelni már most is lehet. Az egyetlen oldal ahol eddig itthon megtaláltuk az a supergamer.hu, azonban a cikk írásának pillanatában még mindig a régi dátum van kiírva.


Szerintünk nem érdemes elkapkodni a rendelést, az első darabokat úgyis felteszik ebay-re és más kereskedői oldalra, ahol az eredeti ár 3-4-szereséért kínálják. Türelem, 25.000 Ft-ot nem ér!