Veszprémi Pokemon Go csoportok, lelőhelyek, tudnivalók

Mivel ez a város a Pandák otthona, ezért úgy gondoltuk jó, ha egy helyen vannak a veszprémi Pokemon Go csoportok, lelőhelyek és tudnivalók.

Ha veszprémi plusz információd van, írd meg hozzászólásban, és frissítjük a cikket!

pokemon go veszprem

Veszprémi Pokemon Go csapatok

Három csapat van a Pokemon Go világában: Instinct, Mystic és Valor, eddig az utolsóról kaptunk csak hírt, minden infót szívesen várunk, hogy összefoghassátok csapatotokat.

Veszprém Pokemon Go Valor

A csoport magját Ingresses játékosok alkotják, akik rendíthetetlenül foglalták anno a portálokat, és akiknek csapatát régen mi is erősítettük.

Facebookon van egy oldaluk és egy zárt csoportjuk, ahova sok szeretettel várnak, rengeteg friss információval, és közös Pokemon vadászattal!

Veszprém Pokemon Go Mystic csapat

Jelenlegi céljuk, hogy a Valor csapat által elfoglalt edzőtermeket meghódítsák. Bárkit szívesen látnak a csoportba, de elsősorban veszprémieket keresnek.

Facebookos zárt csoportjukba itt tudsz jelentkezni.

Veszprémi Pokemon lelőhelyek

Közzétettünk egy térképet, melyen beküldheted a pokemon felbukkanások helyét, és tájékozódhatsz a jól farmolható környékekről.

Pusztai Ádám küldte nekünk ezt a veszprémi térképet, melyet fél óránként lehet frissíteni: PokeVision.

Ezen kívül a facebookon találtuk meg Zoboki Barna által közzétett térképet szintén Veszprém városáról:

Pokemon go veszprém térkép

Ha ehhez hasonló képeket kapunk, szabadidőnkben mi is frissítgetjük a térképet a ritkább Pokemonokról.

Még egyszer: ha bármi infód van Veszprém Pokemon Go közösségével kapcsolatban, írd meg hozzászólásban, vagy írj nekünk e-mail, hogy segíthessünk összefogni a csapatokat, hisz minél többen játszuk, annál izgalmasabb!