A márka, ami mindent visz

Ki ne ismerné az érzést, hogy van egy szeretett márka, vagy egy bizonyos készüléktípus, legyen szó számítógépről, laptopról vagy telefonról, és imádjuk, szeretjük, semmiért se cserélnénk le, de hát elromlik a töltő, szétmegy a töltőkábel, nem fér bele vagy épp nem kompatibilis az autós tartóval, és hiába szerzünk be egy gyári pót alkatrészt, azok valahogy sosem tartósak. Általában pár hónap múlva újra azon találjuk magunkat, hogy ugyanaz a probléma üti fel a fejét.

Nekem például a töltőkábelem három havonta ugyanott, ugyanazon a ponton megy szét, már harmadik esetben. Kezdetben azt gondoltam, hogy épp rossz darabot fogtam ki, de a következő kettő ugyanolyan eset már nálam is azt eredményezte, hogy elkezdtem utánanézni, hogy bizony mivel tudnám helyettesíteni ezeket a termékeket. Melyik az a gyártó vagy márka, ami hasonló minőséget nyújt – ha nem jobbat – és bizony hosszú távon is megbízható, és nem járok megint úgy, hogy három hónap múlva megyek vissza az üzletbe, ahol már szinte messziről megismernek.

Az egyik barátom ajánlott a baseus márkát, és meg kell, hogy mondjam, hihetetlen nagyot csalódtam pozitív irányba. A baseusshop.hu oldala egyszerű és szép, könnyen kereshető, még könnyebb rajta megrendelni a terméket, ami gyorsan meg is érkezik hozzánk, és a termék tökéletes minőségű, teljesen kifogástalan. Megmondom őszintén, hogy így három hónap múlva, amikor a másik kábellel már fáradtam vissza az üzletbe, ahol közölték, hogy hát sajnos a használattól fáradt el az anyag, ezen a terméken semmi nyoma nincs annak, hogy elhasználódott volna. Sőt, olyan, mint amikor kibontottam a dobozából. Egyszerűen fantasztikus ez a márka, mindenkinek meg kell ismernie. Én már minden barátomnak ajánlottam, és mind meg vannak elégedve vele egytől egyig.