A pókhálós kijelző története

Ahogy önmagamat az évek alatt igyekszem megismerni, jövök rá, hogy vannak olyan tulajdonságim, amire büszke vagyok, és igyekszem erősíteni ezeket a jellemvonásaimat, mert tisztában vagyok vele, hogy előnyömre vállnak, ugyanakkor vannak olyan belső jellemvonásaim is, amire nem igen vagyok büszke. Ezektől igyekszem megválni, ami nem könnyű, és rövid történet, de nagy odafigyeléssel, önkontrollal nem is veszett fejsze nyele.

Ahogyan halad előre a korom, vagyis válok egyre idősebbé, öregebbé, fedezek fel olyan tulajdonságokat is magamon, amiket pár évvel ezelőtt nem is gondoltam volna, hogy ez rám is jellemző lehet egyszer valamikor.

Egy ilyen igen fura jellemző vonásom, hogy nagyon kezd számítani, milyen telefon tulajdonosa vagyok, mert ez a tény nagyban befolyásolja a magabiztosságomat, belső nyugalmamat. És hogy miért lehet ez így? Hosszas gondolkodás után jutottam arra a válaszra, hogy ez talán azért lehet, mert hatással van a külvilággal, a barátaimmal történő kapcsolattartásra.

Az utóbbi pár évben ugyanis több, rajtam kívül álló okok miatt időnként elszigetelődtem a külvilágtól, bezáródtam a négy fal közé. Egyedüli kommunikációs lehetőség az iphone készülék segítségével volt megoldható.

El lehet képzelni, milyen megrázkódtatás volt számomra, amikor egy óvatlan pillanatban kiesett a kezemből a telefonom, aminek a következtében a kijelzője pókhálósra törött. Első kétségbeesésemben az se tudtam mitévő legyek. Felocsúdva a sokkból jutott eszembe, hogy itthonról is tudok intézkedni.

Néhány percnyi interneten történő keresés után akadtam rá az expertmobil szervízre, aminek a munkatársai gyors és megbízható munkával percek alatt orvosolni tudták a baleset következményeit.

Csak hálával és köszönettel tudok gondolni a cég szakembereire. Kizárólag csak hozzájuk fordulnék bármilyen iphone készülékben történő meghibásodás esetén.