A férjem titka

Az emberek sokfélék lehetnek, de egy biztos, tartós és boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatot csak azzal tudunk fenntartani, akit egyrészt nagyon szeretünk, másrészt pedig úgy fogadunk el, ahogy van. Minden erényével és hibájával együtt. Az én férjem például rettenetesen makacs, és gyűlöl vásárolni. Persze egyik férfi sem szeret, tudom én, de ő egészen egyszerűen nem képes normálisan vásárolni. Ideges és feszült, később pedig – úgy öt perc után – frusztrált és hisztis, na és persze fáradt.

Igen ám, csak pozíciójából kifolyólag elég sokat kell elegáns dolgokban, ingben, öltönyben és elegáns cipőben megjelennie, ráadásul elég választékosan is, úgyhogy nem tud mit tenni, be kell szereznie időről időre  egy-egy inget, nadrágot, és hát az utóbbi időben a vezetés miatt – merthogy eddig sofőrje volt, de már maga vezet – egyre több cipőt. Azok ugyanis a gurulós irodai széket sem szeretik, mert elég szépen koptatja az orrukat, de erről már sikerült leszoknia, a vezetéssel azonban egész idáig nem nagyon tudtunk mit kezdeni. Az összes cipőjét szétszedi ugyanis a szőnyeg, ahogy nyomkodja a pedálokat, és már én is megnéztem, hogy nem is tudnék rá taktikát mondani, hogyan vezessen vagy tartsa magát, mert mindenhogy súrolja a kárpit a cipőjének a sarkát.

Megtaláltam azonban a megoldást, a heelgood cipősarokvédő formájában, azonban hát ugye elég nőies dolog, szóval használni használja, mert hogy vásárolni továbbra is gyűlöl, hatalmas nagy titokban azonban. Megkaptam, már a termék megrendelésekor, hogy ha el merem bármelyik haverjának vagy ismerősünknek mondani ezt, nem tudja mit csinál velem. Persze én megígértem, hogy a mi kis közös titkunk marad, de azért alkalom adtán, ha nem akarja kivinni a szemetet vagy épp nincs kedve eljönni velem színházba, előkerül a téma, és hihetetlen módon, máris több kedve van bármelyik addig nem kedvelt programhoz. Mert ilyen a mi kis házasságunk.